måndag 21 september 2009

ojojoj..

... har inte hunnit med att blogga på ett tag... Sorry!
Helgerna har varit fulltecknade med allt från fiske till folkrace och tenta, men det har varit bra helger allihop. Nu väntar det en helg till som vi ska iväg på, då är det lite kalas för Andreas syster och systerson i Borås. Ja just det vi har bytt bil också... ingen liten apparat när man ska göra det precis... men men nu är det gjort och det var ju välbehövligt!

I skolan så är det denna veckan kvar på delkursen innan nästa börjar, jag har inte hittat någon litteratur och jag har inte läst in mig på vad det är vi ska läsa om men det kommer kanske?! eller??? jaja det är ett framtida problem.

Denna veckan är fulltecknad och lite till känns det som, i morgon är det seminarium och både Andreas och Albin är hemma, hoppas att Albin mår lite bättre i morgon han hade feber i natt. De skulle åka och handla i morgon under tiden som jag har seminarium! Onsdagen är planerad som så att på förmiddagen så ska det göras färdigt ett arbete till skolan som ska redovisas på torsdag. Sen ska vi till banken och prata lite med dem se hur det kan se ut om vi skulle hitta ett hus... (vilket vi hoppas på men kanske inte ska hoppas på för mycket...) efter det blir det shopping till helgen, lite presenter. sen flyter det på torsdagen med skola, redovisning och sen hämta lite barn på dagis runt tre snåret, undrar vad vi ska hitta på för kul på torsdag. sen fredag så åker vi iväg! Hur ska detta gå?

Kramar från Mamma Gelis

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar