lördag 16 april 2011

Ingen bebis..

nej ingen bebis än iaf... fick värkar igår efter svepningen så jag till och med ringde förlossningen som tyckte att vi skulle stanna hemma tills det inte gick längre eller att vattnet gick. fram till sju hade jag värkar sen avtog dem och kom inte tillbaka förrän lunch idag... men nu är de igång igen. Men vad nere man blir när det stannar av när man är halvvägs i kroppen och helvägs i huvudet!

Var hos Bm igår med ju och då var jag öppen 3 cm, hade 1,5-2 cm kvar av tappen som var jätte mjuk och huvudet stod i spine, så bebis är redo för att komma ut...

Håll tummarna för oss!

Idag har vi tagit det lugnt barnfria och allt, vi var istan och gick på Grand Samarkand en sväng, köpte en snutte till bebis och sen åkte vi till city gross och handlade mat och lite till påskägg och sånt som komma skall. Sen orkade faktiskt inte den gravida mer så då åkte vi hem. Var hemma en liten stund och åt och packade in.

Kladdkakefika hos Rosse och Fredrik stod next på listan... även lite spekulerande var bilbatteriladdaren tagit vägen... Funnen till slut!

strykningen av bebiskläder stod sen för att inte stanna av och att värkarna skulle sluta så nu är alla bebiskläder också fina. matlagning och promenad runt kvarteret har också avklarats och änsålänge är värkarna med oss! :D
Hoppas att de stannar och blir starkare under kvällen...

Filmmys i soffan med sambon blir fortsättningen av kvällen kanske en och annan promenad också ;)
Kramen
Mamma Gelis

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar