tisdag 3 januari 2012

en tisdag

En tisdag vilken dag som helst, barnet hemma från dagis, vilma har ju inte börjat på dagis och det kommer ju att dröja innan hon börjar hihi
Vi började med att sova till åtta, sen käkade vi frukost och som vanligt så fick albin ont i magen. vet inte vad som är felet med den pågens mage han klagar ganska ofta över ont i magen... tips eller hintar någon?

sen var det lite julgrejer som åkte ner och bort, sen skulle Vilma sova vilket betyder att mamma ska plugga hela de två timmarna som hon sover meeen NEJ för det första sov hon bara en timme och sen ville inte Albin att mamma skulle plugga utan mamma skulle leka med Albin och pussla. Så det blir inte jätte mycket pluggat då, vilket blir kvällens att göra istället.

i morgon jobbar älskling bara till 10:15 och ända avbrottet blir en BVC tid vid 13 annars blir det plugg. Jättefint, gud vad bra det blir hoppas jag iaf.

Ikväll var vi hos Andreas syster och åt lite mat och jag fick en matteuppgift gjort med hennes son. Vi fick även träffa hennes kille. trevligt. Lite planer inför våren fick vi också pratat om och allmänt trevligt. Vi hade dock lite bråttom hem då vädret är kass. Hujedamej Emil. dessa stormar....

imorgon förmiddag blir det byte av gardiner och lite dammsugning tror jag innan mannen kommer hem igen och tar hand om barnen så mamma kan plugga.

puss och kram
Mamma Gelis


2 kommentarer:

  1. Ok lilla jag ringde ju :)
    Ses snart
    Längtar i massor

    SvaraRadera
  2. ja såklart du ringde ju också och lyfte min dag! :)

    SvaraRadera