tisdag 31 januari 2012

ja nej men sjukstuga då!

nästan hela förra veckan och början på denna har vi haft sjukstuga här hemma puh så tråkigt det är... Hoppas att det ska vara över innan torsdag så vi kan åka till mamma och pappa över helgen som är en lång helg för oss.
Mannen i mitt liv är hemma från jobbet andra dagen denna veckan idag så vi får väl se, hoppas att han piggar på sig så att han kan jobba och att vi kan åka till helgen. jag har ju längtat så.

Just nu sitter jag och fixar med det sista i skolan för det har blivit en liten fördröjning på det eftersom jag och albin låg sjuka förra veckan och nu är det Vilma och Andreas som är sjuka så tiden och energin har gått till annat. men nu är jag snart klar och det känns såååånils i busken skönt. Albin är på dagis idag och han har längtat så vilket känns skönt. SÅ har det ju inte alltid varit.

Annars så består dagarna av att sköta om de små sjuklingarna, vädra, tvätta sängkläder, bädda i rena, tvätta leksaker( då Vilma har allt i munnen) ja sånna där trevligheter lite städning faller naturligt tycker jag när man ändå springer runt som en passupp men men det är väl snart slut på det också.

nu får ni ha det så bra så ska jag fortsätta skriva på skolarbetet så jag kan lämna in det innan jag hämtar Albin på dagis.

// MammaGelis

1 kommentar:

  1. Hoppas verkligen ni kommer iväg.. Snart ses vi igen.. Längtar och vad jag saknar dig<3

    Kram från vännen i ditt liv
    rosse

    SvaraRadera